E-mail: contact@cvartet.ro     TEL: 0751 088 833

Cvartet Arpeggione

Cvartetul Arpeggione – o muzica deosebita pentru un eveniment special!

 

Format din patru tinere absolvente ale Universitatii de Muzica, Cvartetul Arpeggione doreste sa ofere o noua înfatisare moderna, conceptului clasic de cvartet de coarde.

 

Cvartetul Arpeggione se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte divers, de la muzica ambientala, de divertisment, valsuri, tangouri, muzica de film, Ever-Greens, Pop-Rock, folclor stilizat românesc si international, la muzica jazz sau cafe-concert.

 

De la data înfiintarii, Cvartetul Arpeggione a sustinut peste 700 de recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, cocktailuri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, inaugurari, conferinte, târguri, expozitii, decernari de premii, simpozioane etc.

 

Cvartetul Arpeggione a fost de asemenea audiat în cluburile bucurestene (Cuba-Republika del Sol, Nemo&Columbus, Prometheus, La Scena) si în emisiunile TV (Dana Savuica, Video Star, Vacanta Mare Live Show, TVR Cultural, TVR International).

 

Anul 2003 a fost pentru Cvartetul Arpeggione un an plin de succese, obtinând Premiul I si Premiul Special pentru cea mai buna interpretare a unei piese românesti la Concursul National Beethoven desfasurat în Bucuresti.

 
În 2004, împreuna cu Eugen Mihaescu, Cvartetul Arpeggione a pus bazele unei noi formatii, Acoustic Park, de aceasta data abordând un alt stil, nou în România, stilul irish - soft - rock, primul album intitulat "Pariu cu inima" fiind lansat în luna decembrie.

În anul 2005 Cvartetul Arpeggione în cadrul formatiei Acoustic Park, participa la filmarile videoclipurilor „Pariu cu inima” si „Suflet vagabond”, la numeroase aparitii TV la principalele posturi de televiziune, precum si la numeroase turnee în toate marile orase ale tarii. În acelasi an Arpeggione este invitat la filmarile serialului de succes „Baieti buni”.

Anul 2006 aduce o noua colaborare, de aceasta data cu formatia „Morandi” pe albumul „Mind Fields”.

În anul 2007 Cvartetul Arpeggione a sustinut peste 200 de recitaluri la diverse evenimente precum: receptii, lansari de produse, simpozioane, cocktailuri, nunti,botezuri, aniversari etc. De asemenea a fost lansat primul album al cvartetului, albumul „Colinde vol. 1”, lansarea acestuia avand loc in data de 30 noiembrie 2007 la Targul de Cadouri de Craciun de la Sala Dalles din Bucuresti.

In anul 2008 are loc lansarea celui de al doilea album intitulat "Traditie si eleganta" , album ce reuneste piese traditionale celebre atat din repertoriul romanesc cat si international.

In anul 2009 Cvartetul Arpeggione este invitat sa participe la cele mai importante evenimente si festivaluri de profil din Bucuresti si din tara.

Cvartetul “Arpeggione” va ofera o muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Alaturi de noi nunta dumneavoastra va capata un plus de eleganta si rafinament.

De-a lungul celor 6 ani de activitate, cvartetul “Arpeggione” a avut placerea sa fie alaturi de mai multe personalitati din lumea mondena în cel mai important moment al vietii lor.