E-mail: contact@cvartet.ro     TEL: 0751 088 833

Cvartet Arpeggione Referinte Clienti

"Vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulţumi încă o dată pentru concertul dumneavoastra la nunta noastră de luna trecută în Casa Oamenilor de Stiinta. Am primit numeroase felicitări de la invitatii noştri pentru muzica si eleganta fetelor. Am spus tuturor cât de profesionişti aţi fost cu noi şi cât de rabdatori aţi fost cu privire la selecţia noastră de melodii. De asemenea, aranjamentul personalizat pe care l-aţi scris pentru piesa lui Frank Sinatra a fost nemaipomenit. Cu siguranţă voi recomanda Cvartetul Arpeggione oricui este în căutarea unui cvartet de coarde pe viitor. Vă mulţumim pentru că ne-aţi sprijinit în a face noaptea nunţii noastre perfectă!"

Bianca&Victor Popescu

 

"Expozitia a fost un succes extraordinar iar cvartetul a jucat un rol important. Repertoriul ales a captat atentia tuturor invitatilor. Prezentarea vizuală a celor patru membre s-a adăugat de asemenea ambianţei mâncărurilor şi vinului în ansamblu pe care am încercat să-l creez..."

M. Talaba, Expozitia de materiale de constructii Camex

 

"Muzica aleasa de fete a fost absolut superbă şi a depăşit toate asteptările noastre. Petrecerea a fost un succes, în special datorită faptului că muzica dumneavoastră a fost atât de spectaculoasă. Am avut nunta visurilor noastre şi suntem recunoscători că aţi luat parte la ea. Vă multumim mult de tot pentru talentul dumneavoastră incredibil, profesionalismul şi politeţea cu care aţi lucrat cu noi."

Andreea&Sorin Ciubuc

 

"Vă mulţumim pentru că aţi realizat o prestaţie minunată săptămâna trecută la petrecerea de aniversare a sotului meu. Muzica a fost pur şi simplu minunată şi toţi invitatii au fost încântaţi, în special datorită faptului că puteau să discute şi totuşi să se bucure de muzică."

Angela Coman

 

„Am invitat Cvartetul Arpeggione la petrecerea de craciun a firmei noastre. Fetele au fost nemaipomenite toti oaspetii au fost incantati de repertoriul lor. Recomand cu caldura acest cvartet tuturor celor care isi doresc o muzica de calitate.”

Alina Rosu - Protruck

 

"Muzica este un element atât de important in cadrul unei ocazii speciale, iar Cvartetul Arpeggione a a avut o interpretare de clasă. Receptia a fost un real succes, toţi s-au simţit excelent.”

Monica Bozienita, Ralcom Exhibition

 

"Fetele sunt si frumoase si talente! Am primit multe complimente pentru interpretarea dumneavoastră superbă. Vă vom recomanda cu încredere oricui în viitor."

Laura&Silviu Marcu

 

"Am petrecut mult timp alegând muzica considerand-o un detaliu foarte important pentru noi si pentru invitatii nostri, suntem încântaţi că aţi transformat din vis în realitate planificarea noastră!"

Alina&Dragos Savlovschi

 

"Dorim să vă mulţumim pentru că ne-aţi ajutat în pregătirea ceremoniei noastre. Fiecare oaspete a declarat că aţi fost extraordinari iar muzica a sunat minunat. Vă mulţumim pentru că aţi făcut din ceremonia noastră una memorabilă, dumneavoastră aţi făcut să fie atât de specială."

Anastasia Iorga

 

"Bis! Bis! Cuvintele nu pot descrie interpretarea dumneavoastră în timpul ceremoniei noastre! Familia şi prietenii noştri încă mai vorbesc despre asta! Dumneavoastră aţi făcut ca un vis să devină realitate – vă mulţumesc pentru asta! Aţi fost tot ce am sperat şi chiar mai mult! Din nou, multe, multe mulţumiri!"

Alexandru Ionescu

 

"Fiecare melodie a fost absolut superbă! Am primit atât de multe felicitări de la toţi invitaţii la nuntă. Nu cred că au mai auzit ceva la fel. Am fost atât de fericită că aţi putut interpreta şi toate selecţiile mele! Vă mulţumesc pentru că aţi făcut realizat un moment atat de special."

Alina Ududoiu

 

"Invitaţii nu mai conteneau să discute despre cele 4 minunate fete. O plăcere să le asculti. Foarte, foarte profesioniste şi talentate. Înfăţişarea: excelentă; Interpretarea: excelentă; Apreciere generală: excelent."

Madalina Rovinaru – Energochim

 

"Un cvartet de cinci stele"

Robert Alexandrescu- Restaurant Dantes

 

"Vă mulţumesc pentru concertul minunat de sâmbătă, vă voi recomanda la oricine are bun gust pentru muzică stilată. Vă mulţumesc pentru că aţi făcut petrecerea noastră foarte plăcută "

Eugen Barbu

 

"Ati fost extraordinare!"

Mihaela Pintilie

 

"Vă mulţumim că ne-aţi incantat cu o muzică superbă intr-unul din cele mai importante ale vietii – nunta noastra . Cvartetul Arpeggione a interpretat minunat şi apreciem sprijinul dumneavoastră în a realiza din aceasta zi un eveniment memorabil!"

Sorina&Andrei Mihali"Soţul meu şi cum mine ne-am căsătorit pe 20 august 2007, iar Cvartetul Arpeggione a deschis seara noastra de vis. Talentul şi profesionalismul lor au făcut ca totul să fie perfect, am fost încântată de muzică şi am primit multe felicitări pentru aceasta. Recomandam Cvartetul Arpeggione oricui, indiferent cât de extravagantă sau modestă este nunta sau evenimentul dumneavoastră special."

Cu sinceritate, Laura Nistorescu & Mihai Ichim